Cloud Integratie.

Software wordt steeds meer geleverd als een dienst vanuit "de cloud". Maar wat is die cloud? Waar stáán uw gegevens eigenlijk? En hoe veilig is dat? Is "de ene cloud" net zo betrouwbaar als "de andere"? 

Uw cloud. Maar dan veilig.

Veilige cloud diensten.

Koppelingen en integratie.

Advisering én werkende oplossingen.

Indien gewenst gekoppeld met de systemen op uw locatie.

 

Bel ons 088 - 88 99 300 Bel ons 088 - 88 99 300

Hybride cloudoplossingen. Optimaal beschikbaar en maximaal veilig. 

Veilig werken in de cloud.

Particulieren, maar ook zakelijke organisaties, maken steeds meer gebruik van software en diensten die worden aangeboden vanuit wereldwijd aanwezige grote datacentra.

Traditionele software aanbieders leveren hun programma's steeds vaker als een SaaS dienst (Software-as-a-Service). Daarnaast zijn er gestandaardiseerde platformen en diensten beschikbaar in zogenaamde "Public clouds" of worden specifieke oplossingen voor exclusief gebruik gebouwd in "Private clouds".  

De uitdaging voor ú als afnemer van cloud diensten is zeker te weten dat uw systemen en gegevens beschikbaar én veilig zijn. Dat onbevoegden er niet bij kunnen, maar ú ze optimaal en zonder beperkingen kunt gebruiken. Maar ook dat u de gegevens uit de éne cloud toepassing onbeperkt kunt gebruiken in systemen en programma's in een andere cloud.

 
Loyall heeft de ervaring om diensten uit de cloud bij elkaar te brengen en te combineren tot één veilige, virtuele omgeving, toegesneden op úw behoeften. Een hybride oplossing, gebaseerd op de standaarden in de markt, waarbij diensten uit de cloud worden gecombineerd met delen die Loyall op haar eigen platform inricht of met systemen bij u 'on site'.

Download onze factsheet...

Factsheets Cloud Integratie (459.1 KiB)
Meer weten over onze dienstverlening?