Aantrekkelijk & doeltreffend communiceren!

Organisaties hebben enorm veel informatie. Maar hoe bereikt u uw publiek? Wie is uw publiek eigenlijk?

 

Loyall

Loyall verzorgt al vele jaren de communicatiemiddelen in de winkels van een grote telecom provider en levert digital signage oplossingen voor scholen, zorginstellingen en bedrijven.

Bel ons 088 - 88 99 300 Bel ons 088 - 88 99 300

Wij helpen klanten om hun boodschap effectief “over de bühne” te brengen.

Aantrekkelijk en doeltreffend communiceren

Loyall verzorgt al vele jaren de communicatiemiddelen in de winkels van een grote telecom provider en levert digital signage oplossingen voor scholen, zorginstellingen en bedrijven. Wij helpen klanten om hun boodschap effectief “over de bühne” te brengen.

Met innovatieve schermen en andere hardware, maar ook met content management systemen, narrow casting oplossingen en digitale leermiddelen voor het onderwijs. En met een eigen testlab voor Digital Display's. Maar natuurlijk ook met trainingen en beheerdiensten voor content delivery....

Digital Signage

Aandacht voor uw product of dienst; wachttijden verzachten, adverteren of informatie delen....Loyall Signage Control maakt het mogelijk om eenvoudig uw eigen 'TV uitzending' samen te stellen. En wilt u het 'vullen' van de uitzending niet zelf doen: Loyall verzorgt het content management graag voor u!

 

Lees meer over Loyal Signage Control

Elektronische onderwijsleermiddelen

Loyall levert en onderhoudt digitale schoolborden en andere digitale onderwijsleermiddelen. Onze trainers maken u wegwijs met de gebruikersvriendelijke software. En onze engineers staan klaar voor de noodzakelijke technische ondersteuning. Zo nodig 24/7h! 

Content Management

Loyall verzorgt het beheer van uw digitale communicatie. Met een professioneel Digital Display Testlab en met eigen content management- en applicatie beheerders. Om ervoor te zorgen dat uw boodschap op het juiste moment en op de juiste wijze bij uw publiek komt... 

Omni Channel Management

U communiceert via vele kanalen met uw klant: via mail en telefoon, maar ook via internet of fysiek: in de winkel of tijdens een afspraak. Loyall helpt u on-line en off-line uw klant te herkennen en op consistente wijze met hem te communiceren.

Meer weten over doeltreffend communiceren?