Oplossingen om overal en altijd optimaal te werken!

Altijd en overal toegang tot uw applicaties en bestanden. Deel ze met uw collega's en klanten en werk samen via videovergaderingen. Vanaf ieder device, wanneer u maar wilt.

Loyall levert praktische oplossingen om méér resultaat te boeken

Een kantoorwerkplek met alle faciliteiten om uw werk efficiënt uit te voeren en de productiviteit te verhogen.

Bel ons 088 - 88 99 300 Bel ons 088 - 88 99 300

Vanuit de cloud, dus overal en altijd beschikbaar en te gebruiken op elk apparaat.

Meer doen in minder tijd.

Loyall levert praktische oplossingen om méér resultaat te boeken. Een kantoorwerkplek met alle faciliteiten om uw werk efficiënt uit te voeren en de productiviteit te verhogen. Gebaseerd op Microsoft Office 365 en innovatieve producten van andere leveranciers. Met Video Conferencing, Internet telefonie, Boekhouden Online, Skype-for-Business en slimme oplossingen om samen te werken in projecten.

Vanuit de cloud, dus overal en altijd beschikbaar en te gebruiken op elk apparaat. Op kantoor, onderweg of thuis.

Office 365

Alles wat u nodig heeft om datgene te doen waar u goed in bent. Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde programma’s zijn altijd binnen handbereik. Zo kunt u meer gedaan krijgen.

Skype voor bedrijven

Een extra communicatiemiddel voor video conversaties en zakelijk chatten met uw klanten of collega's. Overal en wanneer u maar wilt. Deel informatie en werk samen in één document alsof u samen in één ruimte bent.

Hosted Exchange

Verhoog de productiviteit. Ontvang uw e-mail in een gebruiksvriendelijke omgeving. Bescherm uw zakelijke communicatie, contactgegevens en gevoelige informatie in veilige postvakken. Eenvoudig en overal te beheren.

Boekhouden Online

Een flexibele oplossing om uw boekhouding efficiënt en veilig online te voeren. U kiest welke taken u zelf wilt doen en wat u over laat aan uw financieel adviseur of accountant. Een white label oplossing die Loyall op maat aanbiedt, in uw eigen huisstijl en met een scala aan functionele modules.

Meer weten over deze en andere slimme oplossingen?